Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Från en enkel taxiresa till fotbollsresa för kunder i Halmstad med omnejd

 

Sennans Taxi AB startades 1949 av Curt Börjesson. 1981 tog nuvarande ägare över företaget och har idag en vagnpark 11 taxibilar (1-4 personer), 30 storbilar (1-13 personer) och 4 bussar (1-20 personer). Med våra fordon erbjuder vi allt från budservice till fotbollsresa och konferensresa.

 

Vi på Sennans Taxi AB är delaktiga i Svenska Taxiförbundets miljöledningssystem Grön Taxi (ISO 140001). Vi arbetar ständigt för att minimera vår miljöpåverkan genom att minska bränsleförburkningen med ett mjukare körsätt. Våra chaufförer är utbildade i ekonomisk och miljöanpassad körning. Sedan 2004 är vi både miljö- och kvalitetscertifierade - Säker Grön Taxi. 

 

I alla transporter och resor vi gör - fotbollsresa, konferensresa, taxiresa eller budservice har vi alltid fokus på miljön och kvalitet. Trygga och säkra resor för våra kunder är en självklarhet. Vi finns i Sennan utanför Halmstad.

fotbollsresa

Prislista

På vår hemsida www.sennanstaxi.se hittar du priser för alla våra olika resor.

Certifiering

säker grön taxi

 
Kontakt

Sennans Taxi AB


Oskarströmsvägen 11
313 94 SENNAN

Kontakta oss
Tel: 035-66 111
Översikt